Back to All Events

Anna Ternheim

  • Norrlandsoperan Umeå (map)
Anna ternheim.jpg

Anna Ternheim ger sig i höst ut på europaturné. Den här gången i en avskalad sättning endast tillsammans med pianisten Martin Hederos.

Med premiär i Bern 16 november kommer Anna Ternheim i höst ge en rad konserter. Efter att under 2016 gjort över 50 datum runt om i Europa kommer den här höstens turné vara mer sparsmakad såväl till omfång som musikaliskt uttryck.

– Min inspiration brukar pendla mellan ytterligheter. Jag turnerade med ett helt fantastiskt band förra året och efter att mina låtar fått stora svulstiga arrangemang är det roligt att skala av igen. Jag har också länge velat spela med Martin Hederos (The Soundtrack of Our Lives, Tonbruket). Han har sådan fantastisk närvaro och sitt helt egna uttryck. Det känns jätteroligt att våra liv sammanfaller i höst, jag ser fram emot att hans värld kommer möta min. Vi får se vart repen tar oss, jag är helt säker på att det kommer bli fantastiskt, berättar Anna Ternheim.

Exklusivt och intimt blir alltså ledorden för höstens turné. Den 25 november kommer hon till Umeå och Norrlandsoperan.

Plats: NorrlandsOperan

Entré: 19:30
Konsertstart: 20:00

Åldersgräns: 13 år

Earlier Event: November 17
Stor på Hundra
Later Event: November 30
Weeping Willows