Information

 
 

BILJETTER:

Vi rekommenderar att du köper biljett till våra arrangemang i förväg om du vill vara säker på att få plats. På vissa arrangemang har vi inget förköp och du betalar då inträde i kassan när du kommer. Information om vart du kan köpa och länkar till online-försäljning finns under varje arrangemang här på hemsidan.

Har du köpt biljett men har frågor/problem så vänder du dig till respektive biljettleverantörs kundtjänst.

Du behöver inte skriva ut dina biljetter ifall du har möjlighet att visa dem på bärbar enhet så som en smartphone.

En köpt biljett går varken att byta eller lämna tillbaka i något annat fall än det att artisten ställer in den aktuella konserten.

Om det skulle vara så att evenemanget du har köpt biljett till ställs in kommer vi kontakta dig via e-post och berätta hur du ska göra för att återköpa din biljett.

Om du vill kontakta Humlan direkt gör du det på info@humlan.org.

 

ÅLDERSGRÄNS:

Vår ambition är att ha så låg åldersgräns som möjligt vid våra arrangemang, så att så många så möjligt ges möjlighet att besöka våra arrangemang. Så långt det går följer vi socialstyrelsen rekommendation om åldersgräns 13år för att skydda hörsel på yngre personer vid arrangemang med livemusik. I de fall alkoholservering förekommer och serveringsområdet inte går att avskilja från scenen på ett lämpligt sätt tillämpar vi 18 års åldersgräns, i vissa fall måste vi rätta oss efter lokalinnehavarens önskemål om ännu högre åldersgräns. Vi informerar alltid om aktuell åldersgräns under respektive arrangemang på vår webbsida.

 

BORTTAPPAD ELLER GLÖMD SAK:

Har du glömt eller tappat något var vänlig kontakta respektive arrangemangs-lokal.

 

SAMARBETE ELLER SPELNING:

Humlan är alltid intresserad av nya samarbeten. Vill du samarbeta, arrangera eller har en idé om vad vi borde göra så hör gärna av dig på info@humlan.org

 

ENGAGERA DIG I HUMLAN

Är du intresserad av att hjälpa till på Humlan? De flesta som arbetar gör det ideellt eller volontärer som vi säger. Volontärerna hjälper till med allt från att ställa i ordning inför konserter och föreställningar till att ta emot alla gäster eller helt enkelt genomföra ens egna idé för ett arrangemang. Oavsett om du vill hjälpa med stort, smått,  söka jobb eller praktik på vårt kontor så är du varmt välkommen att höra av dig till info@humlan.org

 

TILLGÄNGLIGHET:

Eftersom föreningen inte har en egen lokal, kan tillgängligheten till våra arrangemang variera. Vi eftersträvar naturligtvis att skapa arrangemang som är tillgängliga för så många som möjligt, och flera av de lokaler vi använder är etablerade arrangemangslokaler där det finns lösningar vad gäller hissar, tillgängliga platser, hörselslinga mm.

Flera av lokalerna är flexibla, och kan utformas på olika sätt. Kontakta oss gärna i förväg om du vill vara säker på hur lokalen kommer att vara utformad för ett visst arrangemang.

Generellt gäller följande:

Vi bereder tillgängliga platser i den mån det är möjligt i lokalen med dess aktuella dukning. Ledsagare medföljer utan kostnad, bara meddela oss via info@humlan.org så vi vet hur många platser vi ska reservera.