mi-von-ahn_fabianlundkvist03.jpg

Humlan söker en till anställd!

Humlan har i dagsläget en anställd kulturproducent på 50% procent, och nu söker vi en till kulturproducent för en halvtidstjänst. Sök tjänsten om du vill vara med och utveckla Umeås bästa kulturförening!

Vilka är Humlan?

Umeå Kulturförening Humlan brinner för kultur. Det kan vara musik, film, poesi, teater, klubb, men vi har mest erfarenhet att arbeta med livemusik. Vi ser till att det händer, och som en förening med många engagerade medlemmar gör vi det tillsammans. Vi är politiskt och religiöst obundna, och alla är välkomna till våra arrangemang. Vi jobbar för en jämställd scen, strävar efter mångfald i hela vår verksamhet och är övertygade om att bra kultur är livsviktigt och gör oss till större människor.

Vad söker vi?

Du som söker kommer att arbeta som kulturproducent och projektledare tillsammans med föreningens nuvarande anställd, och ha ansvar över många delar av föreningens verksamhet. Det handlar om att ha det övergripande ansvaret över föreningens ekonomi i form av budgetering och bidragsansökningar. Du kommer syssla med medlemsarbete, att producera kulturarrangemang, ha insyn i livemusikbranschen och se till att projektidéer utvecklas. Du kommer jobba i nära kontakt med Humlans nuvarande kulturproducent, men det är viktigt att du är en driven och självständig person. Du kommer även jobba nära arrangerande medlemmar och projektgruppen, därför är det viktigt att du lyssna in vilka behov och önskemål arrangerande medlemmar och projektgruppen har. Din arbetsgivare kommer att vara föreningens styrelse, som arbetar ideellt.

I rollen som kulturproducent behöver du ha god kommunikativ förmåga i både tal och skrift. Att du har lätt för att samverka samt god administrativ förmåga är viktiga förutsättningar för detta uppdrag. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi har under året gjort stora omställningar i verksamheten och föreningsarbetet, vi har kommit en god bit på vägen men det är ett kontinuerligt arbeta för att skapa en hållbar och välmående förening. Du kommer vara en del av detta utvecklingsarbete, och det är viktigt för oss att du som söker brinner för att främja Umeås kulturliv.

Meriterande

  • Att tidigare ha arbetat med att upprätta, följa och uppfölja produktionsbudget.

  • Dokumenterad erfarenhet av att driva eller jobba med kulturarrangemang, specifikt livemusik eller festivalarbete.

  • Erfarenhet av att söka projektmedel.

  • Goda IT-kunskaper gärna inom Indesign, Illustrator och Photoshop

  • Att ha kunskaper i sociala medier och webbadministration

  • Att ha kunskaper i filmning och videoredigering

Tjänsten är en halvtidstjänst och arbetstiden är målstyrd, d.v.s. att du har flexibel arbetstid och att övertid tas ut i komptid. Eftersom du kommer arbeta under konserter och livearrangemang förekommer en del obekväma arbetstider.

Skicka in ett CV och personligt brev till rekrytering@humlan.org senast 31a juli, så hör vi av oss i början av augusti! Frågor om tjänsten kan skickas till samma mail.